Visekafé med Erik Lukashaugen og Annar By

Onsdag 17. juli kl. 19: Konsert på festplassen. Ved dårlig vær bruker vi Spillflåta i magasinhallen.
Salg av grillmat fra kl 17.30.

  • Bilde av Erik Lukashaugen og Annar By
    1/1
    Erik Lukashaugen og Annar By. Eivind Høimyr

Velkommen til stemningsfull visekafé på Drevsjø med to av Hedmarks fremste utøvere innenfor visesang og folkemusikk!

Erik Lukashaugen og Annar By fremfører slåtter, tradisjonelle viser og egenkomponert materiale med tekster av Hans Børli m.fl., alt inspirert av de rike dikt- og musikktradisjonene fra hjemfylket. Velkommen til en jovial og jordnær konsertaften i Hedmarks tegn!

Konsertstart: kl 19:00
Varighet: bortimot to timer inkludert kaffepause.
Inngang kr 200,- (pensjonister kr 100,-)
Billetter selges ved inngangen.

Åpen kafé fra kl 12:00 og spikke-/treskjæringsaktiviteter for barn og voksne kl 14:00-18:00.

Ledsagerordning.

Konserten er en del av den kulturelle spaserstokken i Engerdale og er støttet av Hedmark fylkeskommune.

ERIK LUKASHAUGEN var i vinter nominert til spellemannspris for albumet Vi eier skogene som var basert på Hans Børlis dikt og har tidligere mottatt Vidar Sandbecks kulturpris Regnbågåbrua for sitt arbeid. 45-åringen er en av Norges travleste viseartister med rundt 100 konserter i året. Han har utgitt albumene Av en sliters memoarer (2013), Tel si ega tid (2015), Finnskogvegen (2016) og Vi eier skogene (2018). Eriks viser er ofte å høre på NRK P1s distriktssendinger og noen av de mest spilte er Min sønn, Fløtervise, Louis Armstrong, Sulusangen, Ei lita skihistorie og Hå prekte fælk om fær. Nettsted: www.eriklukashaugen.no

ANNAR BY er regnet som en av landets fremste folkemusikkgitarister og vant i fjor B-klassen i vokal under Landskappleiken. 43-åringen har medvirket på en lang rekke album, bl.a. med Erik Lukashaugen, Signe Marie Rustad, Margrete Nordmoen, Camilla Granlien, Stampestuen, Fra de mollstemte skoger og sitt eget soloalbum Folk, gitar og sang (2006).